Slide

NAGIBNO-DRSNA PANORAMSKA VRATA

Nagibno-drsna panoramska vrata tako kot dvižno-drsna vrata naše bivalne prostore obsijejo s soncem. V nagibnem načinu omogočajo stalno prezračevanje, ne da bi skozi njih lahko nekontrolirano prehajali otroci ali hišni ljubljenčki.

NAŠI MODELI

Protect-A

Les-alu okno Protect-A

Zanesljiva nagibno-drsna vrata Protect-A odlikujejo premišljena sestava, kakovostna izdelava in privlačen videz. Je srce družine izdelkov Duriart, namenjeno vsem, ki si želijo funkcionalne in vzdržljive panoramske stene po dostopni ceni.

Model Protect-A je narejen iz lesa, na zunanji strani zaščitenega z oblogo iz aluminija. Les kot organski material zagotavlja toplino in edinstven izgled, aluminij pa zaščito pred vremenskimi vplivi.

Nagibno-drsna panoramska vrata modela Protect-A ne potrebujejo veliko vzdrževanja in bodo ob pravilni uporabi preživela desetletja.

 

Lastnosti modela Protect-A:

– Trojna zasteklitev serijsko
– Optimalen razmik med stekli, ki zagotavlja najboljšo možno toplotno izolativnost
– Medstekelni prostor napolnjen z žlahtnim plinom argonom, ki dodatno izboljša toplotno izolativnost
– Toplotna prevodnost Uw 0.74 – 0.91 W/m^2 K
– Zvočna izolativnost Rw od 33 dB

Protect-G

Les-alu okno Protect-G

Model Protect-G so nagibno-drsna vrata prihodnosti. Krilo panoramskih vrat je na zunanji strani namesto z aluminijem zaščiteno s steklom, kar mu daje edinstven futurističen izgled. To je model, ki bo zagotovo pritegnil poglede mimoidočih.

Model Protect-G je narejen iz lesa. Okvir modela Protect-G je na zunanji strani zaščiten z oblogo iz aluminija, krilo pa je zaščiteno s steklom z emajliranim robom, ki prekriva leseni del. Les kot organski material zagotavlja toplino in edinstven izgled, aluminij pa zaščito pred vremenskimi vplivi.

Nagibno-drsna panoramska vrata modela Protect-G ne potrebujejo veliko vzdrževanja in bodo ob pravilni uporabi preživele desetletja.

 

Lastnosti modela Protect-G:

-Trojna zasteklitev serijsko
– Optimalen razmik med stekli, ki zagotavlja najboljšo možno toplotno izolativnost
– Medstekelni prostor napolnjen z žlahtnim plinom argonom, ki dodatno izboljša toplotno izolativnost
– Toplotna prevodnost Uw 0.78 – 0.99 W/m^2 K
– Zvočna izolativnost Rw od 33 dB