Slide

Zanesljivost lesenih oken z zaščito iz aluminija

Eno od najpomembnejših vprašanj, s katerimi se srečujemo pri nakupu oken, je koliko časa jih ne bomo potrebovali menjati. Ta čas je v glavnem odvisen od izbire materialov, kvalitete izdelave in vgradnje ter od vremenskih razmer, katerim bodo okna skozi svojo življenjsko dobo izpostavljena. Na vremenske razmere žal ne moremo vplivati, lahko pa poskrbimo, da izberemo kvalitetna okna, ki bodo preživela dolga desetletja.

Lesena okna z zaščito iz aluminija so prava izbira za vaš dom.

Les visoke kakovosti

Okna izdelujemo iz slovenskega lesa vrhunske kakovosti. Les je v primerjavi z drugimi materiali, ki se uporabljajo za izdelavo oken, bolj obstojen, saj se skozi življenjsko dobo manj razteza in krči, zaradi česar ne prihaja do mehanskih poškodb.

Štirislojni zaščitni premaz

Naš les zaščitimo s štirislojnim premazom svetovno uveljavljenega proizvajalca, ki les zaščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja in poudari njegovo lepoto.

Zunanja zaščita iz prašno barvanega aluminija

Obloga iz aluminija na zunanji strani dodaja praktično neuničljivo obrambo pred dvema velikima uničevalcema lesa, UV sevanjem sonca in vlago. Prašno barvan aluminij je zaščiten pred korozijo in je tako izjemno obstojen.

Vrhunsko okovje

V naše izdelke vgrajujemo le najkakovostnejše komponente. Naša standardna oprema je skrito okovje priznanih svetovnih proizvajalcev, ki ob pravilni uporabi vzdrži desetletja.

Štirikratno tesnjenje s tesnili iz gume EPDM

Štiri skupine trajno elastičnih tesnil iz umetne mase zagotavljajo izjemno vodotesnost in zrakotesnost ter estetski videz. Sodobna tesnila iz umetne mase svojo prožnost in funkcionalnost ohranjajo dalj časa in v širšem temperaturnem razponu kot klasična tesnila iz gume.

Toplotno izolativna troslojna stekla

Vsi naši izdelki so serijsko opremljeni s troslojnimi zasteklitvami vrhunske kvalitete, ki bodo v vaš dom prepustile svetlobo in vas hkrati zaščitile pred neželjenimi zunanjimi vplivi.