Lesena okna Duriart

Zanesljiva

Če les pravilno zaščitimo pred vremenskimi vplivi in škodljivci, je izjemno obstojen. Enako velja za aluminij, s katero zaščitimo les. Dodamo še stekla in okovje vrhunske kakovosti in pa seveda sodoben dizajn in vaših oken zelo dolgo ne bo treba menjati.

Vrhunsko izolativna

S pomočjo naprednih računskih modelov smo razvili okna z visoko toplotno izolativnostjo. Skozi celotno življenjsko dobo se bo skozi ta okna izgubilo zelo malo energije, tako da vam bodo veliko prihranila pri stroških ogrevanja že zdaj, kaj šele takrat, ko se podražijo energenti.

Po neverjetni ceni

Zahvaljujoč sodobnim tehnologijam, pametni organizaciji in izjemni lokaciji smo uspeli izdelati lesena okna z zunanjo zaščito iz aluminija, ki se lahko cenovno postavijo ob bok oknom iz uPVCja. Preverite kako nam to uspeva, ne da bi žrtvovali kvaliteto izdelave.

Prilagodite izgled vaših oken s širokim naborom lesnih vrst ter premazov za les in aluminij

Bogat nabor lesnih vrst

Od svetlega smrekovega lesa do temnega mahagonija, vaša nova okna lahko naredimo s katerokoli lesno vrsto. Neponovljivi vzorci, ki so različni pri vsakem kosu lesa posebej, zagotavljajo, da bodo vaša okna unikatna.

Pestra paleta premazov za les

S prosojnimi, polprosojnimi ali popolnoma prekrivnimi premazi za les lahko poljubno prilagodimo izgled okna na notranji strani in zaokrožimo notranjo podobo bivalnih prostorov.

Širok spekter barv za aluminij

Od črne do bele barve in vse kar je vmes, izgled zunanjosti lahko zaokrožimo s katerokoli barvo aluminija

Spoznajte naše modele

Basic-A

Osnovni model Basic-A je korektno klasično okno za ljudi, ki cenijo visoko kvaliteto po ugodni ceni

Premium-Line

Premijski model Premium-Line je sodobno okno s poravnanimi linijami za sodobne uporabnike

Exclusive-G

Ekskluzivni model Exclusive-G je futuristično okno za zahtevne uporabnike.

Želite spremeniti vaš pogled v svet? Kontaktirajte nas!

Polja označena z * so obvezna